28 Nisan 2024 Pazar

Erse Kablo

Erse Kablo

Erse Kablo,
ürün sertifikalarına
“ETL Belgesini” ekledi


Yeni nesille gelişen, teknolojinin hızla ilerlediği dünyamızda veri iletişimindeki güvenlik standartlarına uygunluk her gün daha önem kazanmaktadır.
Erse Kablo ürün sertifikalarına bir yenisini daha ekleyerek, ETL Belgesi (Thomas A. Edison’un Elektrik Test Laboratuvarları) ile "Veri İletişim Kabloları" ürün grubundaki CAT-6, U/UTP, 23AWG, LSZH ürünlerinin ANSI/TIA‐568.2‐D, EN 50173‐1 ve ISO/IEC 11801‐1 standartlarına uygunluğunu onaylatmıştır.

“Uluslararası standartlar, gelişimin anahtarıdır”
Erse, kurulduğu günden itibaren kalite standartlarına uygun, çevreye duyarlı çalışma anlayışı çerçevesinde, “Entegre Yönetim Sistemi” (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001) oluşturarak bu sistemi belgelendirmiştir. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi ile de müşteri memnuniyetinin önemi kurumsal değerler çerçevesinde esas alınmaktadır. Erse Kablo, üretmiş olduğu ürünlerde ulusal ve uluslararası standartları esas alarak, “TSE, VDE, MPA, LPCB, REACH, RoHS, CE (LVD, CPR), ETL ve SASO” normlarında ürün belgelerine sahiptir.
İş ortaklarıyla güvene dayalı müşteri ilişkileri yönetimine önem veren Erse Kablo, ürün gruplarına değer katan onaylı yeni test standartlarıyla bu yönetimi destekleyerek “Geleceğe Birlikte İlerliyoruz” mesajını veriyor.