28 Nisan 2024 Pazar

Mert Yazılım

Mert Yazılım

Dijital dönüşüm ile hata risklerini
yok edin

Anıl Atalay trexDCAS Satış Yöneticisi

Üretimin olduğu tüm sektörleri sürekli inovasyon ve kaliteli hizmetiyle destekleyen Mert Software & Electronics, kablo ve yan sanayiinde de dijital dönüşümde öncülüğünü sürdürüyor.


İşletmelerin kayıplarını bulup analiz ederek, israflarını gidermede yol gösterecek analitik yazılımlar geliştiren Mert Software & Electronics  (MSE), ürünlerini “trex” ve “DCAS” tescilli ana markaları altında müşterilerine sunuyor.  Üretimini izlemeyi ve verimliliğini artırmayı hedefleyen tüm fabrikalarda, sektöre özgü çözümler geliştirilirken, işletmeye ait tüm detayların istenilen anda istenilen yerden izlenmesi de sağlanıyor.

Dijitalleşen dünyada gelişimini hızla arttıran kablo sektöründe, üretim süreçlerini hızlandırabilmek ve maliyetleri azaltabilmek için öncelikli gereksinim ise sahadan doğru veriyi hızlı bir şekilde toplamak, analiz etmek, kayıpları bulmak ve iyileştirerek önlemler almaktır. trexDCAS’ın, üretim sahası ile işletme yöneticilerinin arasındaki dijital bağı kurduğunu söyleyen trexDCAS Satış Yöneticisi Anıl Atalay; “Kablo sektörü hata payının olmadığı bir sektör. Maliyetleri hatasız şekilde ölçebilmek ve kaliteden ödün vermeden maliyetleri düşürebilmek başarıyı getirir. Günümüzde doğru kabloyu üretmesine rağmen yanlış bir inkjet yazısı sonrasında hatalı ürün göndermekten dolayı oluşan maliyeti ödemek zorunda kalan üreticilerin bu rekabet ortamında faaliyetlerini sürdürebilmeleri için ellerindeki imkanları en akılcı ve verimli şekilde kullanmaları önem kazanıyor. Bunun için de MES sistemleri en doğru çözüm olacaktır.”

18 ülkede faaliyet gösteriyor
Yazılım, donanım ve Ar – Ge merkezi olarak sektörüne 20 yıldır değer katan Mert Software& Electronics, merkez bünyesinde bulunan trexAcademy ile sektör paydaşlarına, geleceğin mühendislerine ve bu alanda yetkinlik kazanmak isteyen kişilere uzmanlık eğitimleri vermektedir. Alanında en iyi proje hazırlama ve uygulama sürecine sahip olan MSE, yurt içi ve yurt dışı 350’den fazla markanın çözüm ortağı olarak 18 ülkede faaliyet göstermektedir.