29 Mart 2024 Cuma

Alves Kablo

Alves Kablo

Alves Kablo, Middle East Energy Dubai Fuarı’na katıldı

Türkiye'de kablo imalat sektörünün en genç firmalarından, yerli ve milli sermayesi ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alves Kablo, ürünlerini ve yeni projelerini sektörün en önemli fuarlarında tanıtmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme göstererek dünyanın 30'dan fazla ülkesine ihracat yapan Alves, 7-9 Mart 2022 tarihleri arasında bu yıl 47'ncisi düzenlenen Middle East Energy Dubai fuarına katıldı.

BAE Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde, dünyanın her yerinden 800'den fazla katılımcıyla gerçekleşen Middle East Energy Dubai, yalnızca Orta Doğu'nun değil, Avrupa ve Asya'nın önde gelen enerji firmalarını ağırladı.

45 yılı aşkın bir geçmişe sahip, enerji endüstrisindeki en itibarlı ve köklü organizasyonlardan biri olan fuar bu yıl; Akıllı Çözümler, Yenilenebilir ve Temiz Enerji, Kritik ve Yedek Güç, Elektrik İletimi ve Dağıtımı, Enerji Tüketimi ve Yönetimi adı altında 5 ana ürün sektörüne odaklandı.

Kurulduğu günden bu yana ürün kalitesi ve çözümleriyle, yerel ve global sektörde etkisini hızla artıran Alves Kablo, kusursuz kullanıcı deneyimi sunan inovatif ürünlerini Middle East Energy Dubai'de enerji sektörü profesyonelleri ve ziyaretçiler ile buluşturdu. Ayrıca Alves Kablo’nun detaylı bir Ar-Ge çalışması sonucunda üretime geçtiği, yeşil enerji konusundaki yeni yatırımı solar kablolar da fuarda tanıtıldı.

Fuar kapsamında Alves Kablo, ülke sınırları dışında yeni ilişkiler ve ticari ortaklıklar edinerek, enerji sektörünün önde gelen firmaları ile bir araya geldi.