26 Nisan 2024 Cuma

mimtek

mimtek

Mimtek Makine, yeni yapılanma ile daha kaliteli, daha performanslı makinalar ve daha hızlı termin ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor


Mimtek Makine San. Tic. A.Ş. olarak 30 yılı aşan bir tecrübe ve mühendislik birikimimiz, dinamik ve genç mühendis kadromuz ile yolumuza devam ediyoruz. Daha kaliteli, daha performanslı makinalar ve daha hızlı termin süreleri ile dünyadaki yerimizi her geçen gün sağlamlaştırıyoruz. Kablo sektörünün ihtiyacı olan tüm makineleri bilgi ve tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.
      Aynı zamanda, şirketimizin diğer bir çalışma alanı olan MimCab compounds departmanımızda, kablo sektörünün ihtiyacı olan kabloluk granüllerin (PVC yalıtım, kılıf ve dolgu, PE esaslı yapışmayan dolgu, kauçuk esaslı dolgu, halojen ihtiva etmeyen alev gecikmeli PE granül, halojen ihtiva etmeyen kauçuk granül, alev gecikmeli PVC granül...) üretimini de yapmaktayız. 
Granül üretim faaliyetlerimizde yaptığımız Ar-Ge çalışmaları sonuçlarını ve üretim tecrübelerimizi mühendislik tecrübe ve birikimimizle buluşturarak; tam otomatik beslemeli  PE, PVC, PP, HFFR compound üretim sistemleri imalat ve kurulumunu da başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. 

Satış sonrası güçlü servis hizmeti    
Çalışmalarımızda en başat ilkemiz, satış sonrası servis hizmetlerindeki hassasiyetimize dayalı müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu anlamda tecrübeli servis ekibimizle 7/24 müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Makinelerimiz kullanımda kaldığı sürece, kayıt sistemimize dayalı olarak takip ve ilgi alanımızda olacaktır.

Yurtdışı müşteri portföyümüzü genişleteceğiz
Üretimimizin yaklaşık %50’lik payını ihracat oluşturmakta olup, bu oranı daha da yukarılara çıkarmak gayretindeyiz. Bu amaçla yurt dışı müşteri portföyümüzü genişletme çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunuyoruz. 2022 Haziran ayında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Düsseldorf  Wire and Tube fuarında katılımcı olarak yerimizi almış olacağız.  Biz inanıyoruz ki; çalışanlarımızla birlikte daha büyük başarılara imza atacağız ve sanayileşme yolunda, gelecek nesillere bir yol haritası bırakmış olacağız.