19 Nisan 2024 Cuma

Nexans

Nexans

Nexans Easycalc ile kablo kesitinizi kendiniz hesaplayın


İnovatif ürün ve çözümleriyle hayatınızı kolaylaştıran Nexans, yeni kablo kesiti hesaplama aracı Easycalc™’ı sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

Elektrikçiler, uygulayıcılar ve mühendisler gibi profesyoneller için tasarlanan Easycalc™, kablo kesitini kolayca hesaplayabilmenizi sağlayan ücretsiz bir çözümdür.

Güvenle çalışabilecek bir elektrik tesisatı için ilk adımlardan biri olan doğru kablo hesaplamasında, kurulum aşamasında geçerli olan düzeltme faktörlerinin hesaba katılması gerekir. Easycalc™ da tam bu şekilde hareket eder ve alttaki 4 basit adımda sizden temel bilgileri talep ederek ilgili düzeltme faktörlerini uygular.

1. Temel elektrik verilerini doldurun.
2. İstenilen kablo türünü listeden belirleyin.
3. Kurulum yöntemini seçin.
4. Sonucu inceleyin ve çıktı alarak dosyalarınızın arasına ekleyin.

Easycalc™, standartlarda varsayılan değerleri kullanır ve her sonuçla birlikte, hesaplamak için hangi değerleri kullandığını da özetler. Bu, birkaç varyantı test etmenize ve daha sonra seçimizin izini sürmenize olanak verir.

Easycalc™'a nasıl ulaşabilirsiniz?
www.nexans.com.tr adresine giderek Araçlar&Kaynaklar bölümünden ve Nexans APP'den ücretsiz olarak erişilebilir, detaylı dökümanı e-posta adresinize iletebilirsiniz.

Easycalc™’da hangi kablo türleri mevcuttur?
Easycalc, tüm alçak gerilim (0.6/1 kV) kablolar için kesit hesaplama olanağı sunar.