25 Nisan 2024 Perşembe

SIKORA

SIKORA

SIKORA, yine Alman orta ölçekli
işletmelerde “İLK 100”de

Bremen merkezli SIKORA AG, yine Almanya'da en hızlı büyüyen 100 orta ölçekli şirketten biri olmayı başardı. Yönetim danışmanlığı Münih Strategy Group tarafından yürütülen "Almanya'nın en hızlı büyüyen KOBİ'leri 2022" araştırmasında Bremen merkezli şirket 71. sırada yer alıyor. Ayrıca bu yıl SIKORA, Bremen'de "TOP 100"e giren tek şirkettir..


SIKORA CEO'su Dr. Christian Frank şunları söylüyor: “Almanya'nın en hızlı büyüyen KOBİ'leri arasında bir kez daha TOP 100 arasında yer almak, özellikle de birçok zorluğun bulunduğu mevcut pazar ortamını göz önünde bulundurduğumuzda, bizi çok gururlandırıyor. Bu ödül, büyümemizi daha da ileriye taşımak için sürekli olarak yeni teknolojiler ve gelişmiş çözümler geliştirme yolumuzda müşterilerimiz tarafından teyit ediliyor.”
Münih Strateji Grubu, tüm sektörlerden 4.000'den fazla şirketi iki kritere göre analiz etti. “İlk 100” şirket, ortalama şirket büyümesi ve ortalama Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kar marjına göre belirlendi. Bu değerlendirme beş yıllık bir sürenin sonucudur.
1973 yılında kurulan SIKORA, bugün kablo & tel, boru& hortum ve  plastik endüstrileri için ölçüm ve kontrol teknolojisinin lider üreticisi ve tedarikçisidir. Dünya çapında yaklaşık 350 çalışanı, 15 uluslararası direkt ofisi ve 30'dan fazla bölge temsilciliği ile, müşterilerine yenilikçi ürün çözümleri ve yetkin hizmet vermektedir. Ölçüm ve kontrol sistemleri, yalnızca Bremen/Almanya'daki genel merkezde üretilmektedir. Yenilikçi çabası, ürünlerin kalitesi ve tüm faaliyetleri müşterilerin gereksinimlerine yönelik yönelimi, SIKORA AG'nin rutin çalışma prensibidir.