26 Nisan 2024 Cuma

2M Kablo

2M Kablo

2M KABLO enerji sektörünün zirvesinde yer alan ADIPEC 2023 Fuarı’nda yerini aldı


2M KABLO, dünya enerji sektörünün önde gelen etkinliklerden biri olan ve 2-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen ADIPEC 2023 Fuarı'na katıldı. Abu Dhabi’de düzenlenen bu prestijli etkinlik, enerji sektöründeki en son yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sunarken,  birçok iş birliği fırsatı amacıyla dünya genelinden profesyonelleri biraraya getirdi.
ADIPEC Fuarı, enerji endüstrisindeki en büyük ve en saygın etkinliklerden biri olarak kabul ediliyor. 2M KABLO’nun standı fuar süresince büyük ilgi gördü.  Firma, enstrümantasyon, kontrol, enerji, gemi ve yat katodik koruma kabloları ve yangına dayanıklı kablolarını sunup, şirketle ilgili gelişmeleri ziyaretçileriyle paylaştı. Bunun yanı sıra ar-ge çalışmaları, yeni sertifika ve kalite belgeleri ile ilgili bilgiler de standı ziyaret eden katılımcılara sunuldu. Firmanın standı profesyonellerin yanı sıra ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından da ziyaret edildi.
2M KABLO, 30 yılı aşkın sektör tecrübesi, üretime ve müşterilerine gösterdiği özen ve gördüğü ilgi ile Türkiye’yi 6 kıtada temsil ediyor.