26 Nisan 2024 Cuma

Telkatem

Telkatem

TelKaTem Hizmetlerini
Servis Ekibiyle Genişletiyor

25 yıldan daha uzun süredir Türkiye’de tel çekme ve kablo imalat sektörüne yönelik teknik ve ticari anlamda kapsamlı danışmanlık ve temsilcilik hizmeti veren TelKaTem, 2023 yılı itibariyle hizmet vermeye başlayan TelKaTem Teknik Servis ve Dış Tic. Ltd. Şti. firmasıyla müşterilere sunduğu hizmeti bir üst seviyeye taşıyacaklarını duyurdu. Şirket ortakları, kurulan yeni şirket bünyesinde Türkiye’de temsil etmekte oldukları makina üreticisi firmalar adına teknik destek, bakım sözleşmeleri, servis ve devreye alma gibi satış sonrası hizmetleri doğrudan sunacaklarını bildirdiler. İlerleyen yıllarda, orijinal yedek parça temini konusunda da müşterilerine doğrudan hizmet sunmayı hedeflediklerini vurgulayan şirket kurucu ortaklarından Barış Uyar, “Bu sayede müşteri memnuniyetinin ayrılmaz bir parçası olan satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde karşılamayı hedefliyoruz” dedi.
Saha Ekibiyle Servis Hizmetleri
Şirketin diğer bir kurucu ortağı olan Savaş Uyar, “Temsil etmekte olduğumuz NIEHOFF firmasında eğitim süreçleri halen devam etmekte olan saha mühendislerimizle çok yakında NIEHOFF makinalarına montaj, kurulum, devreye alma ve teknik servis gibi hizmetleri doğrudan sunabileceğiz. Bu sayede müşterilerimizin bu tip ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmeyi ve çok daha kısa sürede sahada duruma müdahale edebilmeyi amaçlıyoruz” derken, ilerleyen dönemlerde ekiplerindeki mühendis sayısını da arttırarak, benzer hizmetleri yine temsilcisi oldukları ROSENDAHL firması adına da sunabileceklerini ifade etti.
Makina arıza bildirimleri ve servis taleplerinin ilgili kişi tarafından daha hızlı bir şekilde işleme alınması ve sürecin daha sağlıklı ilerleyebilmesi adına, bu tip talepler için servis@telkatemservis.com.tr adresi üzerinden iletişim kurulmasının önemini de vurguluyor Savaş Uyar.

Yeni Ekip Arkadaşları
Başlangıç olarak bir elektrik mühendisi, bir makine mühendisi ve bir mekatronik mühendisi ile yola çıkan TelKaTem Teknik Servis Ltd. Şti., önümüzdeki süreçte kadrosunu daha da genişletmeyi ve bu sayede hem sektörün ihtiyaçlarına her anlamda cevap verebilmeyi, hem de genç mühendisler için yurt dışında eğitim aldırmak da dahil, kalıcı ve uzun süreli istihdam yaratmayı da hedefliyor. Bu anlamda, yeni adaylar için arayışlarının halen devam ettiğini de belirten şirket yetkilileri, yurt dışı seyahat engeli olmayan ve yabancı dil konusunda yeterliliği olan genç mühendislere kapılarının açık olduğunu vurguluyorlar.

İletişim için:
TelKaTem Teknik Servis ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Tel.: +90 (216) 372 69 26
E-posta: servis@telkatemservis.com.tr
Adres: Erenköy Mah.
Şemsettin Günaltay Cad. No.: 157 / 17
34738 Kadıköy-İstanbul